Monday, June 23, 2014

My Weekend :)

Tusen Takk til alle dere som kom å hørte meg spille på Foamparty i Tynset og på Skallstøperiet i Jørpeland. En super helg med masse fine folk.

LOVE  !




2 comments:

  1. du har ikke lyst å fortelle oss litt om ditt nye my little pony hår? ^^
    fargekodene, hvordan de kort fortalt har gjort det og ett klart og tydelig bilde av håret? jeg ble så inspirert og jeg bor langt ifra hendrix hair salon og er for blakk til å dra dit bare for å gjøre noe med håret når det koster en del med tog osv.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei hei.... Jeg anbefaler virkelig virkelig ikke å farge håret selv ..... :( Men, hvis du absolutt må gjøre det, så ville jeg farget alt i en farge - og vasket med en vanlig sjampo (ikke for farget hår) og latt den vaske ut litt. Vet ikke helt hvor skadelig dette er for håret. Håper derfor ikke du gjør dette selv. Kanskje du kan finne en frisør som kan hjelpe deg der du er ? Det blir aldri likt når jeg er å farger håret, men vi bruker 5 farger og blander og farger. Frisøren min er helt fantastisk flink, og han balnder til alle fargene selv. Jeg har jo Ombre - og det er to forskjellige blå, to lilla og litt lyst. Det er også blitt litt denne lyse fargen etter saltvannet på Ibiza. DRA TIL EN FRISØR ♥ Ikke ta tak i håret ditt selv.... Det er så dumt. Men, skriv til meg da vel - og fortell meg om resultatet :) Er så spennende å høre.
      - LYKKE TIL♥♥♥

      Delete