Monday, February 23, 2015

Welcome to Paradise








I dag er både casten og de første bildene fra årets Paradise Hotel sesong sluppet. Og nå kan jeg også fortelle at premieren er 9 Mars kl. 21.30. Kanalen er som tidligere år Tv3.
Jeg gleder meg veldig, og tror det kommer til å bli en fantastisk sesong i år igjen. På Tv3.no sine sider kan dere gå inn å lese om de første deltagerne. Der kan dere også se en smakebit av de første levende bildene fra hotellet, og masse behind the scenes film og foto med deltagerne. I år starter vi med 15 stykker. 5 jenter og 10 gutter.

Pressebildene som Per Heimly tok er også blitt lansert i dag. Dette var en veldig morsom shoot. Og veldig varm. Det var over 30 varmegrader, og flere av deltagerne hadde blitt stylet i dress, så etter ett par timer var alle rimelig svette i tøyet. Synes alle gjorde en super insats,til tross for varmen. Veldig sporty å stille opp på 80 talls idéen. Og en utrolig kul ide´.

Det var stylisten Erlend Elias Bragstad som tok seg av all stylig. Han hadde ansvaret for å kle oss opp alle i skikkelig 80´s Dynastiet stil. All makeup og hår ble gjort av Saba Faro fra Gossip Forgner og Stylisten min her nede, Therese Aanonli.

No comments:

Post a Comment